top of page
mensen bestellen eten aan foodtruck

COLOR CATERING UIT SINT-NIKLAAS: MOBIELE KEUKEN MET STREETFOOD

HUUR ONZE MOBIELE FOODTRUCK EN BEREID UW EIGEN GERECHTEN

Organiseert u een feest en wilt u graag een pop-up foodtruck in uw tuin? Dat kan met Color Catering uit Sint-Niklaas. Hierbij zijn verschillende formules mogelijk. We zorgen zelf voor de catering of u huurt enkel een van onze mobiele foodtrucks, zodat u uw gasten uw eigen gerechten serveert.

 

Onze truck is geschikt om alle mogelijke gerechten klaar te maken.

U kunt een lege foodtruck huren of u kunt de nodige infrastructuur zoals frietketels, bakplaten en dergelijke erbij huren.

man eet voor foodtruck
WhatsApp Image 2024-03-27 at 15.33.29.jpeg

COLOR CATERING VOOR VERHUUR VAN MOBIELE FOODTRUCKS IN HEEL VLAANDEREN

Heeft u een eigen specialiteit die u graag aan uw gasten serveert, maar beschikt u zelf niet over de infrastructuur om deze gerechten klaar te maken? Dan is een lokale foodtruck een goede oplossing.

 

Zo huurt u tijdelijk de nodige infrastructuur en beperkt u de investeringen die hiervoor nodig zijn. Bovendien organiseert u met een foodtruck een feest volledig op maat van uw gasten en hoeft u uw eigen keuken niet te gebruiken. En wat is er nu leuker voor groot of klein om gezellig bij de foodtruck een vers klaargemaakt hapje af te halen?

Color Catering

MOBIELE FOODTRUCK VOOR UW BEDRIJFSFEEST OF BABYBORREL

Een ambachtelijke en mobiele foodtruck zoals die van Color Catering in Sint-Niklaas huren? Dat is ideaal voor diverse feesten en events, waaronder huwelijksrecepties, schoolfeesten, festivals, bedrijfsfeesten, babyborrels en andere recepties.

hout

Wenst u een beroep te doen op een professioneel foodtruckbedrijf om gebruik te maken van een mobiele keuken? 

CONTACTEER DAN VANDAAG NOG COLOR CATERING UIT SINT-NIKLAAS.

Color Catering
bottom of page