top of page
Oosteres gerechten

CULINAIRE CATERING VOOR ELK FEEST MET COLOR CATERING UIT SINT-NIKLAAS

ONZE FOODTRUCK MET AZIATISCHE SPECIALITEITEN IS ER VOOR AL UW FEESTEN

Organiseert u binnenkort een verjaardagsfeest, een huwelijk, een babyborrel, een gender reveal party of een personeelsfeest?

 

Dan doet u een beroep op de exclusieve catering van Color Catering uit Sint-Niklaas. Bij ons kunt u terecht voor diverse specialiteiten en culinaire hoogstandjes.

wokgerechten klaarmaken in foodtruck
streetfood, loempia's

CATERING VOOR EVENEMENTEN IN HEEL VLAANDEREN

Een party is maar een feest als u van een heerlijk natje en droogje kunt genieten. Bij Color Catering uit Sint-Niklaas zijn alle bereidingen mogelijk.

 

Heerlijke Aziatische snacks of Vlaamse klassiekers zoals hamburgers met frietjes? Alles kan. We houden met iedereen rekening en voorzien dan ook vegetarische en veganistische varianten van gerechten en voorzien gepaste alternatieven voor mensen met een voedselallergie.

 

Naast het typische streetfood is het organiseren van een gezellige barbecue een andere specialiteit van ons team.

Color Catering

MET COLOR CATERING IS HET ELK FEEST GENIETEN

Als professionele cateraar heeft Color Catering uit Sint-Niklaas ruim vijftien jaar ervaring. Of u nu een groot feest op poten zet of een meer exclusieve party met minimum veertig gasten organiseert, we voorzien voor elk wat wils. Onze foodtruck is de centrale plaats en is een leuke eyecatcher op uw feest. Hier koken we live en serveren we onze exclusieve gerechten aan uw gasten.

hout
Color Catering

Culinaire catering of een gezellige barbecue organiseren

VRAAG VANDAAG UW CATERINGOFFERTE AAN BIJ COLOR CATERING UIT SINT-NIKLAAS.

bottom of page